Heisann. Og velkommen. :)


Velkommen hit til det som nok kan se ut som enda en hageblogg, men som kanskje allikevel ikke er det. Det er nok bare enda en online hagedagbok på ekte selveksponeringsvis, slik som så mange andre. Men det er helt ok det. Jeg får notert ned hendelser og erfaringer som er greie for meg å notere ned, og samtidig gitt etter for et heller overraskende selveksponeringsbehov.

Og hvis en av dere der ute til og med kan finne nytte av det jeg skriver av erfaringer, forsøk og feilinger, ja så er jo det bare flott.

Oppgavene som skal/bør utføres er mangfoldige og mange, og noen mer nødvendige enn andre. Hagen er kun en hobby oppå alt det som er nødvendig. Naustet må restaureres, nytt tak og takrenner må ordnes, nytt panel utvendig og noen nye vinduer må på plass. Og så har jeg jo badstua da, som er enda et ikkenødvendig hobbyprosjekt. Håper bare jeg klarer å gjøre ting i prioritert rekkefølge, og ikke bare gjør de artige hobbytingene.

Og så er det jo dette med ferie da, vanning, luking og gjødsling, beskyttelse mot regn og eventuell nattefrost, samt kattepass. Hus og hage tar ikke hensyn til slikt. Hvordan det skal gå vet jeg ikke ennå, men det ordner seg vel. 

Uansett, dette blir nok ikke en berikende blogg ala Moseplassen, Hannes hage og alle de andre som øser ut av sin fantastiske erfaring og sitt like fantastiske engasjement. (Takk til alle de for inspirasjon og kunnskap.) Nei, det blir nok bare meg og mitt.

Men velkommen skal du være. Og kom gjerne innom, sånn på ordentlig. Det kan hende jeg til og med har mer enn bare kaffe eller te å by på . Kanskje det blomstrer et og annet også.

Den som venter på våren, venter ikke forgjeves. :-)

Bjørn Erik


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar